Koh Lanta

Koh Lanta on n. 25km pitkä saari, joka on silta- ja lossiyhteydessä mantereelle. Saaren idylliä ovat useat kauniit rannat, joilta löytyy tunnelmallisia rantaravintoloita ja - baareja. Saaren pohjoispäässä sijaitsee Saladanin kylä, joka on kuuluisa meren päälle rakennetuista seafood-ravintoloistaan. Etelässä rannat ovat hiljaisempia ja mystinen vanha kaupunki on ehdoton nähtävyys loman aikana. Sukeltajan kannalta Koh Lantalla on idyllinen sijainti, sillä useat Thaimaan huippukohteet ovat alle 2 tunnin venematkan päässä.

Snorklausta ja saariretkiä Koh Lantalla, Thaimaassa

Retket

Rentoutumista, romantiikkaa, snorklausta, lagooneja vai merirosvojen luolia? Koh Lantasta löytyy kaikkea, valitse omasi!

PADI sukelluskurssit Koh Lantalla Thaimaassa

Sukelluskurssit

Viiden tähden PADI IDC -keskuksemme tarjoaa sukelluskoulutusta aloittelijasta ammattilaistasoihin asti.

Sukellusretket Koh Lantalla Thaimaassa

Sukellukset

Helppoja, syviä, virta- vai seinämäsukelluksia? Monipuolisesta viikko-ohjelmastamme löytyy retket kaikentasoisille sukeltajille!

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Saladanin kylässä lähellä lauttojen saapumispaikkaa rantapromenaadilla. Olemme auki marraskuusta maaliskuun loppuun ja varusteliikkeemme tarjoa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
69, Moo 1, T. SaladanA. Koh Lanta
Krabi 81150 Thailand
Sähköposti booking@rayadivers.com