Phuket

Phuket on suosittu koko perheen lomakohde, josta löytyy tekemistä moneen makuun. Patong Beach on Phuketin isoin lomakeskus ja se tarjoaa myös monipuoliset ostosmahdollisuudet ja on kuuluisa vilkkaasta yöelämästään. Karon Beach ja erityisesti Kata Beach ovat lapsiperheiden suosiossa ja muita hieman hiljaisempia turistien suosimia alueita ovat Rawai ja Naiharn. Kamala, Surin, Bang Tao ja Nai Yang ovat myös kauniita rantoja, mutta mikäli aiot meriretkeillä lomallasi on matka näiltä pohjoisemmilta rannoilta satamaan pitkä.

Sukellusta ja saariretkiä Thaimaan Phuketissa

Retket

Rentoutumista, meditointia, snorklausta vai surffausta? Phuket tarjoaa aktiviteetteja moneen makuun!

PADI Sukelluskurssit Thaimaan Phuketissa

Sukelluskurssit

Viiden tähden PADI IDC keskuksemme tarjoaa sukelluskoulutusta aloittelijasta ammattilaistasoihin asti.

Laitesukellusta Thaimaan Phuketissa

Sukellukset

Helppoja, syviä, hylkyjä vai yösukelluksia? Monipuolinen viikko-ohjelmastamme löytyy sukellusretket kaikentasoisille sukeltajille!

Toimistomme

Rayan päämaja sijaitsee Chalongin lahdella, lähellä satamaa mistä useimmat meriretket starttaavat aamuisin. Varusteliikkeemme tarjoa monipuolisen valikoiman viimeisimpiä laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita. Olemme noin 500 metrin päässä Chalongin liikenneympyrästä Katan suuntaan, joten meidät on helppo löytää ja olemme auki Phuketissa vuoden ympäri.

Raya Divers Co Ltd
135/4 Moo 4 T.Rawai
A.Muang Phuket 83130
Thailand
Email. booking@rayadivers.com